Audio upgrade

Van ontgoocheling naar euforie!

Bent u de trotse eigenaar van een nieuwe of een tweedehandswagen en is de audiobeleving een domper op de feestvreugde?

Zoek niet verder! Wij hebben voor elke wagen de perfecte oplossing!


Onze audio upgrades bestaan uit nauwkeurig geselecteerde componenten die perfect afgestemd zijn op de akoestiek van uw wagen, waardoor je het concert herbeleeft in de wagen.


Wie zijn we, hoe gaan we tewerk?

Wij van VSB car audio zijn gespecialiseerd in het upgraden van uw audiosysteem. Bent u in het bezit van een BMW, Dacia, Porsche, VW, ... voor elk type wagen bieden wij een passende oplossing. Een audio upgrade wordt door veel factoren beïnvloed en daarom werken wij niet met vooraf samengestelde sets. Wij gaan met u in dialoog om te luisteren wat u stoort aan het huidig systeem en wat uw verwachtingen zijn. Er wordt gekeken naar de huidige uitvoering van de wagen, gaat het om een basissysteem of beschikt de wagen over een HiFi-pakket. Als laatste stap kijken we welke muziekgenres u beluistert, bent u eerder een fan van instrumentale muziek dan zal de focus van uw upgrade anders liggen dan voor iemand die houdt van techno. Op basis van al deze factoren komen we in samenspraak met u tot de perfecte audio upgrade. 

Het is meer dan een set speakers...

Wij gaan met onze upgrades verder dan een paar speakers vervangen en een versterker plaatsen. Door het gebruiken van de Audison Forza versterker kunnen wij uw huidig systeem de-equalizen, dit wil zeggen dat we alle audioaanpassingen en tijdverschuivingen kunnen neutraliseren zodat we vanuit een ongefilterd signaal opnieuw starten. Vanaf dit moment kunnen we bepalen welke frequentie's er door welke speaker afspelen, dominante frequentie's kunnen we er uithalen door gebruik te maken van de gedetailleerde Audison software.

De buitenbeentjes...

Het grootste deel van het wagenpark heeft een gelijkaardige opbouw zoals

de middenklasse Peugeot, Ford, Opel, ....

Daarnaast zijn er ook een aantal merken die het net iets anders doen. We hebben ons in deze wagens extra gespecialiseerd.

Klik op het merk om hier meer over te weten.

Klik op uw merk

VW Touareg Full Forza
Porsche 991 997 PJ
Mercedes Sprinter 2022 Alpine
Hyundai I30 2019 Audison
BMW 4GT 01
BMW 4GT 02
Ford Courier Full Hertz
Ferarri Kean 2
Chevrolet Trax audison
VW Caddy Audison
VW Transporter T6 compo
Porsche 911
VW Caddy Kim2
Mazda 3  01
Kia Rio
Mercedes Sprinter 2xDBA
Ford Transit custom Compo
BMW 3 340
VW Caddy 1
BMW 5 F10
Audi TT uds
VW Caddy 2
VW T6 Alpine + speakers en UDC

Vraag ons advies of een offerte

We geven graag advies over producten en inbouwmogelijkheden van uw voertuig, contacteer ons geheel vrijblijvend.