Subwoofer upgrade

De subwoofer is een heel belangrijk onderdeel in het audiosysteem. De kleine luidsprekers in de deuren hebben het heel lastig om de bass weer te geven en vaak gaat dat gepaard met vervorming op een hoger volume. Het systeem uitbreiden met een subwoofer is hier de ideale oplossing, zo gaan we de luidsprekers in de deuren ontlasten. Bij de montage van een subwoofer wordt er minder bass naar de luidsprekers gestuurd. Op deze manier kunnen de luidsprekers de midden en de hoge tonen optimaal weergeven. 

Omdat iedere klant een andere muziekkeuze en een andere voorkeur heeft over hoe dominant ze de bas verwachten, hebben we verschillende categorieën: van heel discreet en subtiel tot extreem en eventueel ook competitieniveau.

Discreet

Door het plaatsen van een Underseat Subwoofer bekom je de zachte warme klank die je mist in je audiosysteem. Deze subwoofer wordt onder één van de voorzetels geplaatst zodat er geen kofferruimte verloren gaat. Met de apart gemonteerde controller kan je zelf bepalen hoe sterk de ondersteunende bass mag zijn.

Prijs vanaf € 599 (incl. montage)

Compact

Indien u wenst uw audiosysteem uit te breiden met een subwoofer is dat bij een stadswagen vaak lastig omdat je dan een groot deel van de kofferruimte moet opofferten. Deze ultra compacte subwoofer met ingebouwde versterker neemt een minimum aan plaats in. Wij monteren deze met een connector zodat u de sub in enkele seconden kan loskoppelen en uitnemen.

Naast de personenwagens monteren we deze type kisten ook vaak in bestelwagen, de compacte afmetingen van de kist is ideaal zodat ze onder de stoel kunnen geplaatst worden (Mercedes Sprinter)

Prijs vanaf € 549 (incl. montage)

Efficiënt

Indien u wenst uw audiosysteem uit te breiden met een subwoofer maar u wil een volledige benutbare koffer, geen probleem. Deze compacte subwoofer neemt een minimum aan plaats in en doordat de luidspreker naar onder is gemonteerd kan u de koffer perfect vol laden zonder schrik te hebben dat de luidspreker beschadigd wordt. Wij monteren deze met een connector zodat u de sub in enkele seconden kan loskoppelen en uitnemen.

Prijs vanaf € 829 (incl. montage)

Beat

Heeft u bij een goed nummer graag een voelbare beat dan hebben wij zeker de geschikte set in ons assortiment. In de shop is een ruim aanbod van budgetvriendelijke tot krachtige kisten. Bepaalde zijn vooraf samengesteld. Als u specifieke wensen heeft, dan stellen we een set samen op uw maat. Bepaalde wagens lenen zich niet tot het gebruik van voorgemaakte kisten. Dit is geen probleem voor ons, wij berekenen en bouwen de kist voor u op maat.

Prijs vanaf € 649 (incl. montage)

Performance

Hecht u meer belang aan een dominante beat dan aan uw kofferruimte dan komt u zeker aan uw trekken in ons competitie assortiment. Hier werken we 100% op maat. We luisteren naar uw wensen en houden rekening met uw favoriete muziekgenres. Rekening houdend met de beschikbare ruimte in de koffer doen we u een heel gericht voorstel op maat.

Prijs vanaf € 1 299 (incl. montage)

Bestelwagen

Indien u wenst uw audiosysteem uit te breiden met een subwoofer is dat bij een bestelwagen vaak lastig omdat er maar een beperkte ruimte beschikbaar is. Voor bestelwagens hebben we een assortiment van ultra compacte subwoofer met ingebouwde versterker die een minimum aan plaats innemen. Voor de kractigere systemen werken we met een op maat gemaakte kist om de ruimte maximaal te benutten

Prijs vanaf € 599 (incl. montage)