Power upgrade

Een power upgrade doen we vaak bij leasing wagens. De wagen heeft u in dat geval voor een kortere periode in uw bezit (2 tot 4 jaar). Het is dan een voordeel om een systeem te hebben dat vlot kan overgebouwd worden naar uw volgende wagen.

Het is noodzakelijk om hier te werken met een versterker die beschikt over een ingebouwde DSP (digitale signaalprocessor). In mensentaal is dit een uitgebreide equalizer die in de versterker zit. Deze gaan we programmeren door de versterker te connecteren met onze PC.

Door het gebruik van een Plug-and-play kabelboom moet we geen aanpassingen doen aan de kabelboom van de wagen, waardoor je niet in de problemen komt bij het inleveren van de wagen. Door deze manier van werken kan je de versterker ook perfect overbouwen naar een volgende wagen. De kans is groot dat die een andere klankkleur heeft maar door de DSP opnieuw te kalibreren en te programmeren kan deze terug ingesteld worden naar uw smaak- en muziekkeuze.

Wagens zijn vaak al voorzien van een Hifi systeem of Harman kardon maar dat is niet altijd 100% naar de wens van de klant. De klank is uiteraard al een stuk beter dan van een basis audiosysteem maar het lukt meestal niet om er die extra touch uit te halen. De aanwezige equalizer beperkt zich vaak tot 3 of 7 banden. Door bij dit systeem de versterker te vervangen kunnen we aan het systeem extra power toevoegen en via de DSP de gewenste klank bekomen.

Vraag ons advies of een offerte

We geven graag advies over producten en inbouwmogelijkheden van uw voertuig, contacteer ons geheel vrijblijvend.